Noor van Gulik

Werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 08.30-13.30 uur.


Ik ben Noor van Gulik, geboren in 1962 en getrouwd met Paul. We hebben een samengesteld gezin met 4 kinderen.

Na mijn HBO opleiding Sociaal Cultureel Werk en Vormingswerk (Mikojel), ben ik in 1984 het trainersvak ingegaan en heb ik gewerkt bij verschillende organisaties, scholen en instituten. Ook heb ik jaren als planning&sales medewerker gewerkt bij een scholingsinstituut, wat mij nog efficiënter, effectiever en doelgerichter heeft leren werken.

Nadat ik borstkanker heb gekregen en alle behandelingen heb doorstaan, wilde ik gaan doen wat ik werkelijk van binnen wil: via het hart mensen begeleiden. En ben ik heel bewust en vol overgave begonnen aan de HBO opleiding Integratieve Psychotherapie van BGL.

Met veel enthousiasme heb ik vervolgens mijn eigen praktijk Fonkel geopend.

Met Fonkel doe ik een beroep op alle kennis, werk- en levenservaring die ik tot nu toe heb opgedaan. En richt ik mij precies op dat wat mij het meeste boeit, uitdaagt en voldoening geeft: het begeleiden van mensen die zichzelf beter willen leren kennen, die willen uitpluizen waar dingen vandaan komen, hoe zij het leven hebben aangetroffen en die effectiever met problemen of uitdagingen om willen gaan en/of meer kansen in hun leven willen benutten, zowel privé als zakelijk.

Het belangrijkste is dat je jezelf beter leert kennen en dat je je beter gaat voelen!

Ik ben er trots op te vertellen dat alle foto's op mijn website, mijn folders en nieuwsbrieven door mijzelf zijn gemaakt. De meesten in mijn tuin en anderen in het wandelgebied vlak bij ons huis. Ik blijf hiermee het liefste dicht bij mezelf.

De foto van mijzelf is gemaakt door Carmen Vreeburg. Het filmpje over Fonkel is gemaakt door Paul Kruijssen.